Hakab Logo

Jobba hos oss

Glada kollegor och alltid nytt syre på arbetsplatsen

Att jobba på HAKAB är så långt ifrån att jobba på kontor som du kan komma. Om du inte jobbar på HAKAB:s kontor, vill säga. Våra arbetsplatser skiftar ofta, så variationen är stor. Framförallt sker det mesta av arbetet utomhus i olika projekt. Vi är 27 stycken heltidsanställda och kring 15 inhyrda som gör en arbetsdag på HAKAB något att alltid se fram emot.

Lediga tjänster

Är du en van maskinförare med hög noggrannhet och precision? Läs mer om tjänsten och ansök nedan!

Vi söker betongarbetare

Är du en sann lagspelare som har erfarenhet av att utföra komplexa betongarbeten? Läs mer om tjänsten och ansök nedan!

Vi söker grävmaskinist

Är du en van maskinförare med hög noggrannhet och precision? Läs mer om tjänsten och ansök nedan!

Vi söker anläggare

Är du sugen på en ny utmaning i en tjänst där du spelar en nyckelroll med stort ansvar? Läs mer om tjänsten och ansök nedan!

Hör av dig

Vi är alltid i behov av kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra genom att arbeta efter våra viktigaste värden: Jordnära, Flexibla och Effektiva! Så även om vi inte aktivt eftersöker det du är bra på, hör gärna av dig ändå.

Inom Hakab arbetar ca 27 medarbetare. Vi vill att våra medarbetare trivs och utvecklas i ett positivt arbetsklimat, där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen. Detta stärker vår förmåga att rekrytera, utveckla och behålla kompetenta, engagerade och stolta medarbetare!

Varför HAKAB?

Hakab är en stabil och trygg arbetsgivare där du kan utvecklas tillsammans med kompetenta chefer och kollegor. Vi har sedan starten haft en jordnära relation till både kunder och personal, och det är detta som genomsyrar hela vår verksamhet dom senaste 40 åren.

Vi har många spännande och komplexa jobb där du får möjligheten att utvecklas som individ och utveckla andra. Vår personal är navet i verksamheten att våra medarbetare har rätt kunskap och kompetens är avgörande för vår framgång.

Vill du haka på?

Vi är nyfikna på dig! Vill du veta mer om att jobba på HAKAB? 

Då tycker vi att du skall kontakta oss nedan med ett CV och kontaktuppgifter.