Hakab Logo

Anläggare

Är du sugen på en ny utmaning i en tjänst där du spelar en nyckelroll med stort ansvar? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Hakabs uppdrag rullar in i högt tempo och vi behöver bredda våra team. Vi är på jakt efter en engagerad anläggningsarbetare som uppskattar markens olika strukturer. Våra anläggningsuppdrag skiljer sig från projekt till projekt så det är definitivt en fördel om du även ser varierande uppgifter som en förmån.

Vem är du?

Tidigare erfarenhet av diverse anläggningsarbete är givetvis ett stort plus, men framförallt är din samarbetsförmåga, engagemang i uppdrag och lösningsorienterade inställning viktiga faktorer. Vi sitter på egna positioner, men vår prestation förutsätter ett starkt lagarbete så kommunikation är A och O.
Som person är du noggrann och kreativ med en öga för detaljer. Vi ser att du har erfarenhet inom markarbete och anläggningsbranschen, samt är van att arbeta i både stora och små projekt. Ser du dessutom dig själv som praktisk, välorganiserad och har en förmåga att arbeta kostnadseffektivt är du som klippt och skuren för tjänsten.

Rollen som anläggningsarbetare

Meriterande erfarenhet​

  • Rörläggning
  • Schaktarbete
  • Ritningsläsning och planering av arbete
  • Anläggning av park och grönområde

Tillsammans med dina kollegor kommer du utföra entreprenader för både företag och kommuner. Din roll kommer vara anläggningsarbetare och uppgifterna innefattar allt från ritningsläsning till rörläggning till asfaltering. Dessa kunskaper är meriterande, men sitter du inte på alla dessa kunskaper idag ser vi gärna att du söker ändå. På Hakab är vi ödmjuka för utveckling och har ett helt team som är redo att lära dig det du behöver för att klara av tjänsten.

Hakabs arbetsplats

Hakabs huvudkontor och verkstad ligger på Kardanvägen i Trollhättan. Kontoren är vår samlingsplats där alla medarbetare utgår från. Vi sitter i ljusa lokaler med högt i tak, omringade av kompetens som får oss att växa och bli starkare. I anslutning till kontoret ligger vår verkstad och maskinpark. Maskinparken är välutrustad med allt vi behöver för att genomföra uppdrag som håller högsta möjliga kvalitet och standard.

Om oss

Mark och entreprenadbranschen är tuff och vi är måna om våra anställda. Därför har vi en hel drös med förmåner för att du ska känna dig trygg i arbetet. Bland annat genomgår vi årliga hälsoundersökningar, vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, är medlemmar i Byggnads och Byggföretagen och vi tillhandahåller kvalitetssäkrad utrustning. Förutom det praktiska, lägger vi mycket resurser på att bygga upp hållbara relationer med varandra för att maximera våra prestationer. Regelbundna teamaktiviteter, gött tugg och lättsamheten gör att vi mår bra med varandra och på arbetet.

hakab mark och entreprenad vi söker betongarbetare