Hakab Logo

Grävmaskinist

Kan du behärska stora maskiner som bokstavligt talat kan flytta berg och är sugen på att hänga på en tillväxtresa? Då kan du vara den vi letar efter.

Hakabs tilldelningar toppas av flera nya förfrågningar i veckan så det är dags för oss att bli fler! Vi är i behov av en grävmaskinist som besitter precisionsförmåga och är van att arbeta med flera olika projekt simultant. Grävmaskinen är med i samtliga av våra projekt så detta är en central roll i vår verksamhet som med rätt förutsättningar kommer få både dig och oss att växa.

Vem är du?

Arbetsmässigt bör du ha suttit i en grävmaskin ett par gånger tidigare och är en van förare av maskiner i stora som små utrymmen. Personlighetsmässigt bör du vara en sann lagspelare som ser värdet av en bra dialog med både medarbetare och kunder. Vi sitter på egna positioner men vi presterar endast genom ett välfungerande lagarbete så kommunikationen är verkligen en avgörande faktor. Är du dessutom flexibel, ansvarsfull och engagerad är vi säkra på att du kommer passa perfekt in hos oss.

Rollen som grävmaskinist

Som grävmaskinist blir du en nyckelspelare i många av våra projekt. Grävmaskinen är ett tungt fordon och det är kritiskt att det hanteras ansvarsfullt och med extrem noggrannhet. Tillsammans med dina kollegor kommer du utföra entreprenader för både företag och kommuner. Din roll kommer vara grävmaskinist och uppgifterna innefattar allt från förflyttning av mark till rivning till utgrävning. Dessa förkunskaper är meriterande, men sitter du inte på alla dessa kunskaper idag ser vi gärna att du söker ändå. Grundläggande kunskaper inom maskinföring är nödvändigt för att dina medarbetare som arbetar på marken ska känna tillit till dig som förare, men på Hakab ser vi ödmjukt på utveckling och har ett helt team som är redo att stötta dig i ditt arbete.

Hakabs arbetsplats

Hakabs huvudkontor och verkstad ligger på Kardanvägen i Trollhättan. Kontoren är vår samlingsplats som alla medarbetare utgår från. Vi sitter i ljusa lokaler med högt i tak, omringade av kompetens som får oss att växa och bli starkare. I anslutning till kontoret ligger vår verkstad och maskinpark. Maskinparken är välutrustad med allt vi behöver för att genomföra uppdrag som håller högsta möjliga kvalitet och standard.

Om oss

Mark och entreprenadbranschen är tuff och vi är måna om våra anställda. Därför har vi en hel drös med förmåner för att du ska känna dig trygg i arbetet. Bland annat genomgår vi årliga hälsoundersökningar, vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, är medlemmar i Byggnads och Byggföretagen och vi tillhandahåller kvalitetssäkrad utrustning. Förutom det praktiska, lägger vi mycket resurser på att bygga upp hållbara relationer med varandra för att maximera våra prestationer. Regelbundna teamaktiviteter, gött tugg och lättsamheten gör att vi mår bra med varandra och på arbetet.