Hakab Logo

Våra tjänster

Mark & anläggning

Vad döljer sig egentligen under marken? Att bereda mark inför exempelvis ett bygge ställer stora och många gånger skiftande krav på kunskap, kompetens och förmåga att utföra jobbet. Med Hakab kan du känna dig trygg. Vi vet hur saker ska göras och var fallgroparna finns. Vi schaktar, fyller och grundsäkrar, sedan hjälper vi till att skapa vackra anläggningsytor som håller i längden. Vi som arbetar på Hakab besitter stor kunskap inom ett projekts alla faser – från projektering till slutbesiktning. Klicka nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med mark och anläggning.

Industri & entreprenad

Flera av våra kunder är stora industrier som har olika regler för vad som gäller på just deras arbetsplats. På Hakab arbetar vi alltid på kundens villkor för att säkra en trygg miljö på industriarbetsplatsen. Vi ser till att samtliga metoder och arbetsprocesser är anpassade till varje enskilt uppdrag och att vi följer uppsatta regler. För industrier hjälper vi till med allt från markarbeten, till VA-saneringar, till diverse entreprenadarbeten. Läs mer om hur vi kan hjälpa er på knappen nedan.

Betong

På Hakab har vi arbetat med betongarbeten i över 40 år. Vi har bred erfarenhet av att utföra komplexa betongarbeten, inklusive gjutning av betong, grön betong och stålfiberbetong. Vi tror på att skapa starka och långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda professionellt utförda projekt och en personlig service som tar hänsyn till varje kunds unika behov och önskemål. På Hakab utför vi betongarbeten i både totalentreprenader och utförandeentreprenader åt företag, kommuner och industrier så klicka på knappen nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa just er.

Maskinpark & maskinuthyrning

Hos oss på Kardanvägen har vi byggt upp en stor maskinpark innehållandes maskiner och verktyg vi behöver i vårt arbete. Tack vare vår maskinpark kan vi utföra jobb av olika storlek, i olika terräng och under olika markförhållanden. Våra maskiner finns även tillgängliga för uthyrning till andra entreprenörer som inte äger sina egna. De flesta av våra maskiner är utrustade med maskinstyrning, GPS och alltid den senaste miljöklassen. På knappen nedan kan ni läsa mer om vilka maskiner vi har i parken samt hitta kontaktuppgifter om du är intresserad av maskinhyrning.