Hakab Logo

Jobba hos oss

Glada kollegor och alltid nytt syre på arbetsplatsen

Om det är något som definierar Hakab så är det våra medarbetare, de som utgör Hakab. Med flera år på nacken och med flera slutföra projekt i bagaget så vet vi hur viktigt det är att det ska vara kul att gå till jobbet. Vi spenderar en stor del av vår tid i arbetet och för att vi ska må bra så behöver vi trivas i vår tillvaro. Vi frodar vårt team spirit med regelbundna aktiviteter efter arbetstid för att stärka oss som team, med total öppenhet mellan såväl roller som avdelningar och förankrar de relationer vi bygger upp i våra ambitioner att vara samhällsbyggare.

Våra tilldelningar och projekt rullar in på löpande band så vi är alltid öppna för nya medarbetare som kan bidra med kompetens, entusiasm och engagemang. Vi som arbetar här idag är ett starkt sammansvetsat lag som trivs med att arbeta tillsammans och lösa uppgifter i grupp. Det innebär att du också behöver uppskatta lagandan och vara öppen för att bygga relationer med såväl kunder som kollegor för att bli en äkta Hakab:are. Nedan har vi listat lediga tjänster som vi aktivt letar kompetens till, men hittar du inget som passar – skicka in en spontanansökan!

Lediga tjänster

Just nu söker vi inga specifika tjänster.
Men du är mer än välkommen att skicka in en spontanansökan till oss!

Vi ser fram emot att veta mer om dig och dina kompetenser.

Varför Hakab?

Hakab är en stabil och trygg arbetsgivare där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta ledare och kollegor. Vi har sedan starten haft en genuin relation till både kunder och medarbetare, och det är mycket tack vare denna personliga investering som Hakab når framgång år efter år. Våra ledare är inte bara duktiga på att driva projekt, de är sina medarbetares trygga famn, de får sina medarbetare att våga lita på sin förmåga och de lyfter varje medarbetares prestation. Vårt ledarskap skapar en trygg arbetsmiljö och grundar sig i att vi ser människor och bygger gemenskap mellan människor som därefter levererar felfria resultat gång efter gång.

På tal om att vara måna om våra anställda. Mark och entreprenadbranschen är tuff och innebär stort risktagande, därför erbjuder vi en hel frös med förmåner för att våra medarbetare ska känna sig säkra i sitt arbete. Bland annat genomgår vi årliga hälsoundersökningar, vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, är medlemmar i Byggnads och Byggföretagen, är certifierade enligt KMA och vi tillhandahåller kvalitetssäkrad utrustning.

Vill du haka på?

Visst blev du sugen på att också bli en del av Hakab? Vi förstår dig! Skicka in ditt CV tillsammans med några rader om varför vi bör anställa dig. Och kom ihåg, personlig lämplighet klår erfarenhet alla dagar i veckan så tvekar du på om din kompetens räcker, sök ändå.

Jobbansökan

Skicka in en ansökan idag!