Hakab Logo

Industri & entreprenad

Specialister på industrier

På Hakab arbetar vi mot flera olika kundsegment, där ett av våra största segment är industrier. Tack vare att vårt huvudkontor och vår verkstad är belägna på Kardanvägen i Trollhättan, som råkar vara hemstaden för många stora verksamheter, är vi omringade av ett flertal producerande industrier som ständigt är i behov av mark- och entreprenadtjänster.

Industriverksamheter har ofta större och mer komplexa behov än andra företag och föreningar. Genom att anpassa våra arbetsmetoder och sättet vi utför entreprenader till att matcha varje kunds individuella behov säkerställer vi att samtliga krav uppfylls och att vårt arbete når upp till standarder som kan finnas inom en industri.

Ända sedan Hakab på tidigt 1980-tal var inriktade på rivningsarbeten har vi samarbetat med industriverksamheter runt om i Västra Götaland. Under våra 40 år har vi hunnit med att samla på oss en hel del kundreferenser och i vår portfölj kan vi hitta alla typer av uppdrag, i varierande storlek och som har innehållit allt från markentreprenader, till stora tankbyten, till underhåll av VA-anläggningar.

Vårt erbjudande inom mark och entreprenad är alltid detsamma oavsett vilket kundsegment ni tillhör. Vi erbjuder samma mark-, anläggnings- och entreprenadtjänster till alla verksamheter, det är endast arbetsmetoden och processen som kan se annorlunda ut. Detta gäller även för typ av utförande. Vi hjälper er bygga en stabil grund, oavsett om det sker genom en uförandeentreprenad eller en totalentreprenad. Hakab är alltid det lokala valet för industriverksamheter i behov av mark och entreprenadtjänster.

Urval av tjänster vi erbjuder industrier och entreprenader

Hakabs team på Industri och entreprenad har genomfört en rad olika arbeten på industriarbetsplatser runt om i Västra Götaland. Här nedan har vi listat ett urval av tjänster vi utför. Behöver ni hjälp med något som inte står listat här? Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet.

VA-arbete
 • Dränering
 • Sanering
 • Nyförläggning
 • Omförläggning
 • Kabel- och ledningsarbeten
 • Rörläggning
 • Stabil grund
 • Grundläggning / beredning av mark
 • Finplanering
 • Håltagning
 • Betongarbete
 • Referenser för Industri & entreprenad

  Genom åren har vi utfört flera hundratals projekt inom mark- och entreprenad åt industrier runt om i regionen. Nedan har vi samlat ett urval av dessa för er att läsa mer om. Klicka er in på projekten och ta del av mer detaljer från varje uppdrag. För mer info får ni gärna kontakta oss så berättar vi mer. Kontaktuppgifter hittar ni här.

  Fler tjänster

  Våra tjänster betongarbete

  Betong

  Betongarbete. Grundläggning. Grön betong. Armering. Gjutning. För privata och offentliga företag och industrier.

  Våra tjänster mark och anläggning

  Mark & anläggning

  Markarbete. VA-sanering. VA-dränering. Rörläggning. Finplanering. Håltagning. Schakt. För privata och offentliga företag.

  Våra tjänster maskinpark

  Maskinpark

  Kika in vilka maskiner vi har i vår maskinpark, som dessutom är tillgängliga för uthyrning.