Hakab Logo

Betongarbetare

Är du en betongarbetare som trivs bra att arbeta med varierande projekt? Då kan du vara den vi söker!

Hakab Mark & Entreprenad är ett erfaret företag som har varit verksamt i över 40 år inom betongbranschen. Vi har en bred erfarenhet av att utföra komplexa betongarbeten. Nu är det dags för oss att bli fler och vi söker därför efter en engagerad och kunnig betongarbetare som är van att arbeta med flera olika projekt simultant. 

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant erfarenhet som betongarbetare och gärna yrkesbevis. Personlighetsmässigt bör du vara en sann lagspelare som ser värdet av en bra dialog med både medarbetare och kunder. Vi sitter på egna positioner men vi presterar endast genom ett välfungerande lagarbete så kommunikationen är verkligen en avgörande faktor. Det är viktigt att du har hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. 

Om du dessutom är driven, engagerad och har ett stort intresse för att utvecklas är du rätt person för oss!

Rollen som betongarbetare

I rollen som betongarbetare hos oss på Hakab kommer du att utföra komplexa betongarbeten, inklusive gjutning av betong, grön betong och stålfiberbetong. Som betongarbetare är du specialist på vårt mest använda byggmaterial och därför en viktig spelare i teamet. Tillsammans med dina kollegor erbjuder vi helhetslösningar för betongarbeten till flera olika typer av kunder. Vi lovar dig ett varierande arbete med möjlighet till utveckling.

Hakabs arbetsplats

Hakabs huvudkontor och verkstad ligger på Kardanvägen i Trollhättan. Kontoren är vår samlingsplats som alla medarbetare utgår från. Vi sitter i ljusa lokaler med högt i tak, omringade av kompetens som får oss att växa och bli starkare. I anslutning till kontoret ligger vår verkstad och maskinpark. Maskinparken är välutrustad med allt vi behöver för att genomföra uppdrag som håller högsta möjliga kvalitet och standard.

Om oss

Mark och entreprenadbranschen är tuff och vi är måna om våra anställda. Därför har vi en hel drös med förmåner för att du ska känna dig trygg i arbetet. Bland annat genomgår vi årliga hälsoundersökningar, vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, är medlemmar i Byggnads och Byggföretagen och vi tillhandahåller kvalitetssäkrad utrustning. Förutom det praktiska, lägger vi mycket resurser på att bygga upp hållbara relationer med varandra för att maximera våra prestationer. Regelbundna teamaktiviteter, gött tugg och lättsamheten gör att vi mår bra med varandra och på arbetet.