Hakab Logo

Verksamheten

Mark & Anläggning

Vad döljer sig egentligen under marken? Att bereda mark inför till exempel ett bygge ställer stora och många gånger skiftande krav på olika typer av kunskap, kompetens och förmåga att utföra jobbet. Med oss kan du känna dig trygg. Vi vet hur saker ska göras, var fallgroparna finns. Vi schaktar, fyller och grundsäkrar. Sedan hjälper vi till att skapa vackra anläggningsytor som håller i längden. Vi har stor kunskap från tidig projektering till fullt färdiga markprojekt. Våra kunder har jobbat med oss återkommande i över 20 år där vi har en stor erfarenhet av totalentreprenader. Vi har många referensprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Industri & Entreprenad

Hela ansvaret i en totalentreprenad eller ”bara” en utförandenentreprenad? Hur du än behöver oss så arbetar vi på dina villkor. Oftast med fasta priser, Vår kunskap är både bred och vass inom t ex håltagning, grundläggning, betongentreprenader, kabel- och ledningsarbeten.och mycket, mycket mer. Vi utför det mesta som situationen kräver när det handlar om t.ex betong- och serviceuppdrag, rörläggning osv. Allt det som säkrar en trygg och hållfast miljö på industriarbetsplatser.

Betong

Hakab Mark & Entreprenad är ett erfaret företag som har varit verksamt i över 40 år inom betongbranschen. Vi har en bred erfarenhet av att utföra komplexa betongarbeten, inklusive gjutning av betong, grön betong och stålfiberbetong.

Vi erbjuder helhetslösningar för betongarbeten, från planering och design till utförande och färdigställande. Vi tror på att skapa starka och långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda professionellt utförda projekt och en personlig service som tar hänsyn till varje kunds unika behov och önskemål. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa er med era betongarbeten, oavsett om det handlar om grön betong, stålfiberbetong eller annat. Vi ser fram emot att arbeta med er och leverera högsta kvalitet och service som har gjort oss till en pålitlig och ansedd aktör inom betongbranschen i över fyra decennier.

Maskinpark

Hakabs maskinpark är alltid uppdaterad. Lite grann för att vi älskar maskiner. Men mest av den enkla anledningen att klara jobb av olika storlek, i olika terräng, och under olika markförhållanden, ja då behövs det en flexibel och pålitlig maskinflotta. De flesta av våra maskiner är utrustade med maskinstyrning och GPS och alltid den senaste miljöklassen.

Alltid redo för att lösa uppdraget.