Hakab Logo

Verksamheten

Mark & Anläggning

Vad döljer sig egentligen under marken? Att bereda mark inför till exempel ett bygge ställer stora och många gånger skiftande krav på olika typer av kunskap, kompetens och förmåga att utföra jobbet. Med oss kan du känna dig trygg. Vi vet hur saker ska göras, var fallgroparna finns. Vi schaktar, fyller och grundsäkrar. Sedan hjälper vi till att skapa vackra anläggningsytor som håller i längden. Vi har stor kunskap från tidig projektering till fullt färdiga markprojekt. Våra kunder har jobbat med oss återkommande i över 20 år där vi har en stor erfarenhet av totalentreprenader. Vi har många referensprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Industri & Entreprenad

Hela ansvaret i en totalentreprenad eller ”bara” en utförandenentreprenad? Hur du än behöver oss så arbetar vi på dina villkor. Oftast med fasta priser, Vår kunskap är både bred och vass inom t ex håltagning, grundläggning, betongentreprenader, kabel- och ledningsarbeten.och mycket, mycket mer. Vi utför det mesta som situationen kräver när det handlar om t.ex betong- och serviceuppdrag, rörläggning osv. Allt det som säkrar en trygg och hållfast miljö på industriarbetsplatser.

Recycling

En stor del av restavfallet som uppstår vid en byggarbetsplats går att återvinna. Det är bara en fråga om att någon tar på sig ansvaret att utföra arbetet. Vi gör det gärna. Det inkluderar att ta hand om avfallshanteringen även för de som kommer efter oss i byggprocesskedjan. Varje år tar vi hand om över 1000 ton återvinningsbart material åt våra kunder. Vi hjälper er gärna med en helhetslösning, kontakta oss gärna för mer information.

Maskinpark

HAKAB:s maskinpark är alltid uppdaterad. 

Lite grann för att vi älskar maskiner. Men mest av den enkla anledningen att för att klara jobb av olika storlek, i olika terräng, och  under olika markförhållanden, ja då behövs det en flexibel och pålitlig maskinflotta. De flesta av våra maskiner är utrustade med maskinstyrning och GPS och alltid den senaste miljöklassen.

Alltid redo för att lösa uppdraget.